HR advies

Naast operationele HR support kan u humancrowd eveneens inschakelen voor gespecialiseerd HR advies.

Onze senior consultants komen graag tot bij u op kantoor voor een recruitment audit, met als doel uw volledige recruitment life cycle te optimaliseren teneinde sneller en kwalitatiever personeel aan te trekken.

De ‘war-for-talent‘ draait echter niet enkel om het aantrekken van de juiste werknemers maar eveneens om het behoud en de optimalisatie van uw human capital. Het is namelijk belangrijk dat uw werknemers zich goed voelen in de organisatie en hun team en zich daardoor verbonden voelen met uw bedrijf.

Via een employee engagement audit, actieve loopbaanbegeleiding en coaching verbinden we de verschillende teamleden met hun naaste collega’s waardoor de samenwerking van het team als geheel geoptimaliseerd wordt. De veerkracht van een organisatie wordt namelijk bepaald door de veerkracht van de mensen.

Teams die het proces hebben doorlopen bouwen verder op een sterker fundament dankzij het vertrouwen in elkaar. Dat resulteert in een meer transparante samenwerking, een daling van het ziekteverzuim en een stijging van de effectiviteit.

Contacteer ons