/ˈhjuːmən/ /kraʊd/

humancrowd is een dynamische onderneming voor al uw human resource behoeften. Ons doel is een totaalpakket aan te bieden waar de mens, zowel consultant als klant, centraal staat.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen de voornaamste assets zijn binnen een onderneming. In dit opzicht is het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plaats zit, en des te belangrijker, dat de persoon in kwestie zich daar ook goed voelt. Met onze services trachten we zowel werknemer als klant hierin te begeleiden.

internal crowd

humancrowd FAQ

Bij humancrowd staan we steeds open voor een (realistisch) gesprek. Daarbij kijken we eerder naar jou als persoon en jouw comptenties dan puur af te gaan op je cv.

Onze Junior Academy is in het leven geroepen voor jobstarters met een sterke interesse in Human Resources en Recruitment.

100% – We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.

Dat beslis jij zelf! Uiteraard hebben we een standaard aanbod, maar dit kan je vrij aanvullen met jouw opleidingsbudget. We bieden zelfs de mogelijkheid om non-HR opleidingen te volgen.

Zwart, met melk of met melk en suiker – aan jou de keuze…
Wel steeds met een lekkere versnapering…

Kan gebeuren! Wij staan steeds open om te luisteren naar uw noden en kijken graag hoe we u kunnen ondersteunen.
Uiteraard staan we sterk achter de uitspraak “Schoenmaker blijf bij je leest”. Een kort telefonisch gesprek maakt echter al veel duidelijk.
Bel ons daarom gerust op ….

Je kan gewoon spontaan solliciteren via volgende link

Veel hangt af of je intern (HQ) werkt of als consultant (project). In beide gevallen is kwaliteit een belangrijke factor. We streven er naar om een sollicitatieprocedure altijd vlot te laten verlopen, maar willen voor zowel klant als toekomstige medewerker voldoende tijd nemen en het volledige plaatje schetsen.

No stress 😉
We serveren ook heerlijke thee en water.