werknemers

Kiezen voor een loopbaan bij humancrowd staat gelijk aan kiezen voor een carrière bij een organisatie waar jij als persoon centraal staat. We werken mogelijks 38 uur per week tot onze 67 jaar, dus kunnen we er maar beter voor zorgen dat we ons amuseren, niet?

correct

Naast een marktconform loon, inclusief wagen, zorgen wij voor verzekeringen op maat,  thuiswerkvergoeding, maaltijdcheques en een GSM abonnement. Is het nu bij ons op kantoor, op restaurant of tijdens teambuildings en infoavonden, wij zorgen voor een lekkere koffie of een frisse pint.

aangenaam

Omdat wij ook eens graag gaan sporten, een hapje eten of gezellig bij ons gezin zijn, streven we steeds naar flexibele werkuren en minstens 1 dag thuiswerk bij onze klanten. Bovendien passen 20 of 26 dagen verlof niet in onze agenda. Bij ons geniet iedereen van 32 dagen verlof.

toekomstgericht

Om je groeipad te ondersteunen en je ‘brains’ te trainen, kan je rekenen op een persoonlijk opleidingsbudget.

Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker, op jouw lijf geschreven, afhankelijk van je levenssituatie en ambities. Al dit mengen we met een snuifje realisme. Ons motto: ‘enkel als jij je goed voelt, kunnen we je in onze crowd behouden’.

jobs